Roze lintje

Borstkankervereniging Nederland (BVN) stelt criteria in de Monitor Borstkankerzorg die ieder jaar worden aangepast. Deze criteria zijn bedoeld om de borstkankerzorg in Nederland te optimaliseren.

Het behandelteam van Ziekenhuis Amstelland en VUmc Cancer Center is met recht trots op het roze lintje, dat al vele jaren achtereen is behaald. Het ziekenhuis streeft naar uitstekende borstkankerzorg, een vriendelijke patiëntbenadering en korte lijnen tussen behandelaar en patiënt.

Monitor borstkankerzorg
De Monitor Borstkankerzorg laat zien hoe de borstkankerzorg in ziekenhuizen is georganiseerd. Feitelijke ziekenhuisinformatie wordt gecombineerd met patiëntervaringen. Hierdoor is het een uniek instrument. De Monitor is ontwikkeld door Borstkankervereniging Nederland en Mediquest, met medewerking van Stichting Pink Ribbon, Stichting Miletus en de ziekenhuizen.

Borstkankervereniging Nederland (BVN) scherpt de criteria van de Monitor Borstkankerzorg ieder jaar verder aan. Door deze jaarlijkse aanscherping  wil BVN een impuls geven om kwaliteit van borstkankerzorg, vanuit patiëntperspectief, te verbeteren. De aanscherping van deze criteria is breed getoetst bij patiënten en professionals.

Ga naar http://www.monitorborstkankerzorg.nl/ voor alle informatie en de nieuwste criteria.

logo-borstkankervereniging

Maak uw afspraak telefonisch op nummer 020-7557012 (ma t/m vr van 9.00-16.00)

U kunt ook het afsprakenformulier invullen dan bellen wij u binnen een dag terug voor een afspraak.