Afsprakenformulier Centrum voor borstkankerzorg

Via het formulier op deze pagina kunt u een afspraak maken bij het Centrum voor borstkankerzorg van Ziekenhuis Amstelland en Amsterdam UMC. Dit formulier is alleen bedoeld voor het aanvragen van een afspraak. U wordt binnen een dag door de assistente teruggebeld met een voorstel voor een afspraak. Op basis van uw antwoorden kan de assistente u direct inplannen bij de juiste specialist op de juiste locatie. Wilt u liever direct contact dan kunt u tussen 9.00-16.00 uur bellen met 020-7557011.

Waar moet ik zijn?
U kunt in onderstaand formulier voor het maken van uw afspraak een keuze maken voor Amsterdam UMC, lokatie VUmc of de lokatie Ziekenhuis Amstelland. Voor de poliklinische afspraken gaat u dan naar het desbetreffende ziekenhuis. Voor een tweede of derde mening bent u welkom bij Amsterdam UMC, lokatie VUmc.

Velden waar een sterretje * voor staat, zijn verplicht. Als u het formulier heeft ingevuld, klikt u op 'versturen'.

Uitwisseling van gegevens
Aangezien er op twee locaties gewerkt wordt en u als patient voor sommige behandelingen ook op beide locaties ontvangen wordt is het van belang dat uw gegevens overal beschikbaar zijn. Mocht dit voor u van toepassing zijn dat wordt u gevraagd om een toestemmingsverklaring voor uitwisselen van gegevens te tekenen.

Locaties en routebeschrijving

 

  • Locatie Ziekenhuis Amstelland
  • Laan van de Helende Meesters 8
  • 1186 AM Amstelveen
  • Amsterdam UMC, locatie VUmc
  • De Boelelaan 1117
  • 1081 HV Amsterdam